Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1635)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

De realisatie van een Beton Ciré vloer


Als je bekend bent met ons, dan weet je dat betonlook.nl staat voor 'eenvoud in stijl'. Wij hechten veel waarde aan het creëren van een minimalistische uitstraling in jouw interieur, zonder daarbij het milieu te schaden. Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de realisatie van een Beton Ciré vloer, maar heb je nog wat meer informatie nodig? Op deze pagina delen we handige tips om het kiezen wat makkelijker te maken.

Een gietvloer is niet alleen prachtig om te zien, maar biedt ook praktische voordelen zoals het ontbreken van voegen en naden, wat het onderhoud eenvoudiger maakt. Maar wat komt er allemaal kijken bij het realiseren van een Beton Ciré vloer? We geven hieronder een beknopt overzicht, om later in meer detail op in te gaan.

  • Uitstraling: bedenk welke uitstraling je wilt creëren. Een Beton Ciré vloer geeft een moderne, strakke look die perfect past bij een minimalistisch design, maar kan ook warmte toevoegen aan een meer sfeervolle inrichting.
  • Toepassingsruimte: denk goed na over in welke ruimte je de Beton Ciré wilt aanbrengen. In oudere huizen met verschillende materialen in de basisvloer kan de kans op scheurvorming toenemen. We zullen later bespreken hoe dit voorkomen kan worden.
  • Voorbereiding van de ondergrond: een grondige voorbereiding van de ondergrond is cruciaal voor een succesvolle toepassing van Beton Ciré. Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, vlak en vrij van scheuren en andere beschadigingen is voordat je Beton Ciré aanbrengt. We zullen ook uitleggen hoe je schuurvorming kunt voorkomen.
  • Kleurkeuze: onze Beton Ciré is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus denk goed na over welke kleur het beste bij jouw interieur past en welke uitstraling je wilt bereiken.
  • Budget: de kosten van het aanbrengen van Beton Ciré kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals het oppervlakte van de ruimte, de complexiteit van de installatie en de gekozen afwerkingen. Zorg ervoor dat je offertes aanvraagt bij professionals met ervaring in het aanbrengen van Beton Ciré om teleurstellingen te voorkomen.
Beton Ciré vloer 08 Beton grijs
EC1 PLUS gecertificeerd Prachtige unieke kleuren Milieuvriendelijke optie voor Beton Ciré

Kies je Beton Ciré vloer uitstraling


Bij het overwegen van de gewenste uitstraling van je Beton Ciré vloer is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren die de sfeer van de ruimte kunnen beïnvloeden. We delen graag wat tips met je die je kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

Bij het kiezen van de juiste Beton Ciré kleur speelt daglicht een cruciale rol. Het is altijd aan te raden om een Beton Ciré kleurstaal te bestellen, zodat je de kleur in de ruimte zelf kunt bekijken en ervaren.

De kleur van de muur heeft ook een grote invloed op de uitstraling van de vloer. Kies daarom een Beton Ciré kleur die goed samengaat met de kleur van je wand. Bij betonlook.nl bieden we zelfs Kalkverf kleuren aan die perfect matchen met onze Beton Ciré, zoals Lin Lisse en Lin Plus. Door je vloer dezelfde kleur te geven als je wand, creëer je een prachtig samenhangend geheel.

Denk ook goed na over de stijl van je interieur. Als je de warme, rustige sfeer van de Japanse woonstijl wilt benaderen, kies dan voor kleuren als Zand, Beige of onze bestseller Gebroken wit. Voor een meer moderne uitstraling is Betongrijs een uitstekende keuze, zoals te zien is op deze foto.

Bij het gebruik van de ruimte is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van het oppervlak. Voor grote oppervlakken adviseren we vaak om meer neutrale kleuren te gebruiken. Wil je graag een accentmuur, kies dan een uitgesproken kleur zoals bijvoorbeeld Zwart. Zorg ervoor dat de kleur past bij het aantal vierkante meter oppervlak.

En vergeet vooral niet om af te gaan op je eigen persoonlijke voorkeur! Je interieur mag een reflectie zijn van jouw eigen stijl en persoonlijkheid, waardoor het uniek en authentiek wordt.

Beton Ciré 08 Beton Grijs 2
Trap in kleur 14 Camel

Beton Ciré vloer

Ontdek nu alle unieke betonlook.nl kleuren | EC1 PLUS CIRE
Bekijk het assortiment

Voorbereiding ondergrond & toepassing ruimte


Op zoek naar informatie over de voorbereiding en welke ruimtes ideaal zijn voor het aanbrengen van onze Beton Ciré? We delen graag alle details met je, inclusief handige tips en adviezen om je project tot een succes te maken.

Voorbereiding ondergrond
Voorbereiding van de ondergrond is een cruciale stap voor een succesvolle toepassing van onze Beton Ciré. Gelukkig biedt Beton Ciré veel veelzijdigheid, waardoor het op verschillende ondergronden kan worden aangebracht, zoals beton, cement, stucwerk, tegels, en een egalinevloer. Het is een veelzijdige keuze die jouw interieur een unieke uitstraling kan geven.

Belangrijk is dat de ondergrond goed voorbereid wordt. Dit betekent dat de ondergrond stevig, stabiel en vlak moet zijn, vrij van scheuren, losse delen en vuil. Maar maak je geen zorgen, eventuele scheuren of oneffenheden kunnen gemakkelijk worden gerepareerd en geëgaliseerd voordat de Beton Ciré wordt aangebracht. Met de juiste voorbereiding kun je met vertrouwen beginnen aan jouw Beton Ciré project. Wil je meer weten over het toepassen van Beton Ciré in de badkamer? Lees er hier alles over!

De verschillende toepassingsmogelijkheden voor een Beton Ciré vloer
Je kunt de Beton Ciré van betonlook.nl gebruiken in iedere ruimte van je huis, kantoor, of zelfs je werkplek. Met zijn uitstekende slijtvastheid en waterdichte eigenschappen is onze Beton Ciré ideaal voor toepassing in de badkamer, keuken, of elke andere ruimte waar vocht aanwezig is. Bovendien maakt het ontbreken van voegen het schoonmaken een fluitje van een cent. Dus, waar kies jij ervoor om deze veelzijdige Beton Ciré toe te passen? Vergeet niet om je Beton Ciré oppervlak te onderhouden met onze onderhoudsset voor duurzaamheid!

Beton Ciré 08 Beton Grijs

De bestverkochte Beton Ciré vloer kleuren!

05 Gebroken wit Beton Ciré pro vloerpakketten
5m²
€ 284,95
13 Beige Beton Ciré vloerpakketten
5m²
€ 269,95
14 Camel Beton Ciré pro vloerpakketten
5m²
€ 284,95
07 Zand Beton Ciré pro vloerpakketten
5m²
€ 284,95

Bestel verstandig!


Voor het kiezen van de juiste vloer is het verstandig om zorgvuldig te beslissen. Begin met het bestellen van onze kleurstalenset om je goed te oriënteren op de beschikbare kleuropties. Overweeg vervolgens of je zelf in staat bent om een Beton Ciré vloer aan te brengen, of dat je dit liever overlaat aan een professional. Bij betonlook.nl werken we samen met diverse professionals in verschillende regio's die onze Beton Ciré kleuren kunnen verwerken bij jou thuis! Zorg er dus voor dat je een weloverwogen keuze maakt, zodat je lang kunt genieten van je Beton Ciré vloer.