Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1635)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Veelgestelde vragen
  3. Overig
  4. Hoe kies ik de kleur die het beste bij mijn interieur past?

Overig

Wat zijn dé trendkleuren voor 2023 volgens Betonlook.nl?

Een kleur kiezen kan soms erg moeilijk zijn. Vind je het lastig om te kiezen en ben je benieuwd naar dé trendkleuren van 2023? Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt van onze bestverkochte kleuren. Dan heb je gegarandeerd een goede kleur in je huis. Het kan natuurlijk ook zijn dat je uniek wilt blijven binnen jouw interieur. Wij raden dan aan om voor één van onze nieuwe kleuren uit de Betonlook verf Plus of Kalkverf Plus lijn te gaan. Deze hebben we namelijk door de trends te volgen voor jullie gemaakt. Je bent dan zelf de trendsetter op interieurstyling gebied.

Top 5 van de Kalkverf

Wij hebben een aantal koplopers in ons assortiment wanneer het om de trendkleuren gaat. Van de Kalkverf zijn dit de: 201 Lin Lisse, 202. Lin Plus, 203 Camille, 205 Crème en de 236 Tatre.

Top 5 van de Kalkverf plus

De Kalkverf plus serie is afgeleid van Zuid-Afrikaanse kleuren. En wat is de natuur daar prachtig. De lichte kleuren zijn in de plus variant van de verf gemaakt. De donkere kleuren zijn in de normale Kalkverf gemaakt. De plus serie is duurder, omdat er moeilijkere recepten qua pigmenten ingaan. Het is je daarbij vast opgevallen dat SP pigmenten duurder zijn dan normale pigmenten op de site en laten deze pigmenten nou juist veel voorkomen in de Kalkverf plus serie. Wij vonden het jammer om deze kleuren weg te laten uit ons assortiment. Vandaar dat deze verflijn iets duurder is dan onze normale verf. We hebben nu al wat hardlopers binnen deze lijn. Dat is de: 60 Koedoe, 110 Gazelle, 125 Witte neushoorn, 160 Toekan en 180 Twyfelfontein.

Top 5 van de Betonlook verf

De Betonlook verf is een hot item binnen ons assortiment. Deze verf is namelijk heel makkelijk. Het is al op kleur gemengd, waardoor je altijd de juiste kleur op je wand krijgt. We hebben een nieuwkomer binnen deze verflijn. Deze kleur veroverd nu al onze mensenhartjes, want deze staat al binnen de top 5 van de bestverkochte kleuren. Dit is namelijk de kleur Blv 210 Chou Lotje, we hebben daarnaast ook nog een aantal kleuren die het goed blijven doen. Dit is de 200 Creme, 232 Savon, 234 Coquille en 236 Biscuit.

Top 5 van de Kalkverf plus

Het heeft even geduurd. Maar de Betonlook verf plus lijn is eindelijk online! Wat zijn we trots op deze lijn en de kleuren. De Betonlook verf plus lijn is namelijk een exclusieve verflijn van Betonlook.nl. De verf bestaat bij de lichte kleuren uit een andere basis. Het is 100% ecologisch; en wat dikker qua structuur. Zo zie je nog meer effect op je wand. De bestverkochte kleuren van deze lijn zijn op dit moment: 55 Dora, 60 Matti, 75 Eevi, 105 Aada en 135 Ella.

Top 5 van de Krijtverf

Krijtverf dé musthave wanneer je een meubel, wand of lambrisering wilt opknappen als je het ons vraagt. Geef met een likje van deze verf je oppervlak een nieuwe tweede kans. Let's use it again! De top vijf kleuren van de Krijtverf zijn op dit moment: 102 Walk, 204 Rice, 230 Mushroom, 400 Suéde en 767 Evening.Hoe kies ik de kleur die het beste bij mijn interieur past?

Neem de ruimte die je wilt schilderen goed in je op. Welke kleuren zijn er al? En welke kleur wil je eventueel nog toevoegen? Stel op basis daarvan een kleurenpalet samen van 3-5 kleuren. Minder is saai. Meer is erg bont en onrustig. Kies zowel lichte als donkere kleuren, zodat er voldoende contrast is. Je kunt er ter inspiratie ook een mooi moodboard van maken. Tag ons even als je het op je socials plaatst. Daar worden wij blij van.

Gelukt? Bestel dan een aantal stalen of een hele kleurenwaaier. Omdat wij al onze stalen en waaiers met de hand verven, zie je direct hoe de verf er écht uitziet. Bekijk de waaier in de ruimte die je gaat verven op verschillende momenten op de dag. De kleur kan ’s avonds namelijk heel anders zijn dan ’s ochtends.

Twijfel je nog? Van de van Kalk-, Krijt- en Betonlook verf hebben we ook testers. Hiermee kan je een groter oppervlak verven, zodat je de kleuren nóg beter kunt beoordelen. Weet je het daarna nog niet? Mail ons even een foto en je vraag, dan kijken we met je mee!