Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 9.1 / 10
(998)
Webwinkel keurmerk
  1. Home
  2. Veelgestelde vragen
  3. Overig

Overig

Wat zijn dé trendkleuren voor 2022 volgens Betonlook.nl?

Onze echte toppers zijn kalkverf kleuren Lin Lisse en Lin Plus (prachtige beige kleuren), Muraille, Voya en Paris (warme grijstinten) en Tsud en Tatre (bruine tinten met een grijze ondertoon). Maar trek je vooral niets aan van trends. Kies wat je mooi vindt!

Hoe kies ik de kleur die het beste bij mijn interieur past?

Neem de ruimte die je wilt schilderen goed in je op. Welke kleuren zijn er al? En welke kleur wil je eventueel nog toevoegen? Stel op basis daarvan een kleurenpalet samen van 3-5 kleuren. Minder is saai. Meer is erg bont en onrustig. Kies zowel lichte als donkere kleuren, zodat er voldoende contrast is. Je kunt er ter inspiratie ook een mooi moodboard van maken. Tag ons even als je het op je socials plaatst. Daar worden wij blij van.

Gelukt? Bestel dan een aantal stalen of een hele kleurenwaaier. Omdat wij al onze stalen en waaiers met de hand verven, zie je direct hoe de verf er écht uitziet. Bekijk de waaier in de ruimte die je gaat verven, op verschillende momenten op de dag. De kleur kan ’s avonds namelijk heel anders zijn dan ’s ochtends.

Twijfel je nog? Van de van kalk-, krijt- en betonlook verf hebben we ook testers. Hiermee kan je een groter oppervlak verven, zodat je de kleuren nóg beter kunt beoordelen. Weet je het daarna nog niet? Dat begrijpen we: er is ook zoveel keus. Mail ons even een foto en je vraag, dan kijken we met je mee.