Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Veelgestelde vragen
  3. Afwerking

Afwerking

Hoe kan ik mijn product het beste afwerken, voor een blijvend effect of een langere levensduur?

De regel geldt over het algemeen dat al onze verfsoorten met structuur dampopen zijn. Denk hierbij aan Kalkverf, Betonlook verf, Leemverf, Structuurverf en Melkverf. Dit zorgt voor een gezond leefklimaat in je huis, omdat het condens opneemt. Het ademt in je woning. Als je deze verf afsluit kan de verf dit niet meer. Wij hebben een Verf Protect coating in ons assortiment die je kan toepassen op Kalkverf en Betonlook verf. Deze coating is volledig ecologisch en op basis van eierschaal. Je raad het vast al? De Verf Protect coating zal dus de wand wel iets beschermen; maar het is natuurlijk niet vergelijkbaar met een chemische 2 componentenlak, waar je ook met een poetsdoek overheen kan. Het beschermd je wand in een lichte mate tegen beschadiging. Let op: deze coating kan absoluut niet over onze andere verfsoorten.

Voor de Krijtverf en Beton Ciré gebruik je de Beton Ciré coating.

De Leemstuc van Betonlook.nl pleister je met een plantenspuit na. Je hoeft deze dus niet te coaten.

Bij de Metallic verf set zit al een coating. Dus je hoeft hier geen afwerklaag meer overheen aan te brengen? Ideaal toch.

Wil je een Krijtverf aflakken met een Metallic effect. Kies dan altijd losse metallic pigmenten in combinatie met de Beton Ciré coating. Dit hecht beter en is meer hufterproof.