Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1635)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Veelgestelde vragen
  3. Verzenden en retourneren
  4. Wat zijn de retourvoorwaarden van Betonlook.nl?

Verzenden en retourneren

Wat zijn de retourvoorwaarden van Betonlook.nl?

Betonlook.nl BV hanteert de volgende voorwaarden omtrent retourneren:

  • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Mits het geen maatwerk is.
  • Je kan zelf kiezen met welke vervoerder je je bestelling retour stuurt, de retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Wat valt onder maatwerk?

Bij Betonlook.nl worden de volgende verfsoorten speciaal voor jou op kleur gemengd: Betonlook verf, Krijtverf en de Buitenverf. Deze kan je dus niet retourneren. Dit geldt hetzelfde voor Beton Ciré. Beton Ciré wordt ook speciaal voor jou op kleur gemengd. Deze kan dus ook niet geretourneerd worden.Alle andere verfsoorten mogen geretourneerd worden binnen de retourtermijn. Mits deze onaangebroken zijn en in originele staat terugkomen.

Ik heb een verkeerd product besteld. Kan ik mijn bestelling retourneren?

De meeste producten kun je binnen 14 dagen retourneren. Mits het in een originele verpakking zit en niet gebruikt is. Je krijgt dan gewoon je geld terug. Heb je een product die speciaal voor jou op kleur gemengd is? Op kleur gemengde verf- of stucsoorten zijn maatwerk en kunnen niet worden geretourneerd.

Hoe retourneer ik een product?

Download het herroepingsformulier op onze website. Vul deze volledig in. Zorg dat jouw producten goed worden ingepakt, want als verzender van de producten ben jij verantwoordelijk voor hoe de producten bij ons terugkomen. Bewaar je track en trace goed, zodat je in de gaten kan houden wanneer deze bij ons geleverd wordt. Retouren worden binnen 5 werkdagen behandeld. Je krijgt een mail wanneer je retour verwerkt is.

Tip van Jip

Controleer je bestelling altijd wanneer je het ontvangen hebt. Is er iets misgegaan met je bestelling of heb je schade aan een product? Dan willen we jou vragen om binnen 30 dagen contact met ons op te nemen. Na dit termijn kunnen wij namelijk niks meer voor je betekenen. Dit zou jammer zijn.