Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1635)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen en wat klanten over onze producten en services vertellen? Je leest het hier!

  • 8 / 10
Moons Rudi

22-05-2024
  • 10 / 10
Debbie van der Maale

21-05-2024
  • 10 / 10
Deflyne Coppens

20-05-2024
  • 10 / 10
Margot van Cassel

Mooie producten, snelle levering

20-05-2024
  • 10 / 10
Vironi

17-05-2024
  • 4 / 10
Maud Leenders

17-05-2024
  • 10 / 10
Serkan

Snel geleverd binnen een dag! Verpakking is next level beschrijvingen en tips zijn duidelijk top bedrijf!

16-05-2024
  • 10 / 10
Jamie

16-05-2024
  • 10 / 10
Pim van Donzel

13-05-2024
  • 10 / 10
Henny van der Star

13-05-2024
  • 10 / 10
Stan Hilberink

12-05-2024
  • 2 / 10
Lies queen

Kleur komt totaal niet over met wat er op de site staat. Gelijk telefonisch contact genomen, is mij verteld dat er na 3 dagen het juiate kleur zou komen. Nou na 2,5 week is de kleur niet veranderd. Ik had een oudroze kleur besteld en mijn muren zijn allemaal roestkleurig geworden. En retouneren niet mogelijk. 2 gesloten blikken nog over omdat het gewoon niet het juiste kleur is. 1 keer en ga nooit meer hier bestellen.

08-05-2024
  • 10 / 10
Anne Lüdtke

06-05-2024
  • 10 / 10
Kenneth Manuela

04-05-2024
  • 2 / 10
Maud Gisbers

04-05-2024
  • 10 / 10
Freek Smals

01-05-2024
  • 10 / 10
Koray Kaya

01-05-2024
  • 10 / 10
Marion

Goede producten, snelle levering en een mooi resultaat op de muren

29-04-2024
  • 8 / 10
Joan Kennedy

Snelle levering, mooi pigmentpoeder en een duidelijke site

28-04-2024
  • 10 / 10
Manon van der Boo

28-04-2024
  • 10 / 10
Angelique Mathijssen

Spule

28-04-2024
  • 10 / 10
Roel Willemsen

26-04-2024
  • 10 / 10
Dirk Devries

24-04-2024
  • 10 / 10
Mark Looverbosch

Snelle levering. Product nog niet getest. Maar ik verwacht dat het goed is

23-04-2024
  • 8 / 10
E. Riedel

Verzending was keurig in orde. Ik had stalen besteld van kalkverf. Het verschil tussen de kleuren op het scherm en de werkelijke kleuren was erg groot. Dat geldt niet alleen voor die van Betonlook maar ook voor de kleuren van 2 andere fabrikanten. Omdat de stalen best wat kosten zie ik ervan af om er meer te bestellen. Ik begrijp dat Betonlook geen fysieke dealers heeft.

23-04-2024
  • 10 / 10
Maikel van Veen

22-04-2024
  • 10 / 10
Anita Kiewied

18-04-2024
  • 10 / 10
Gaby

Super

17-04-2024
  • 10 / 10
Sam Mievis

Top product.

17-04-2024
  • 10 / 10
Ingrid

Goede service mooi geworden

16-04-2024
  • 8 / 10
Sule Kozulu

16-04-2024
  • 8 / 10
Jeroen de Bruijn

15-04-2024
  • 10 / 10
Robin Lekime

15-04-2024
  • 10 / 10
Amber

14-04-2024
  • 8 / 10
Ellen Schram

14-04-2024
  • 10 / 10
Inse

Snelle levering, top producten en super klantenservice!

13-04-2024
  • 10 / 10
Bruno Baeyens

12-04-2024
  • 2 / 10
Edwin

Product voldoet niet aan mijn verwachtingen, blij dat ik een proef samples geprobeerd hebt.

10-04-2024
  • 10 / 10
Monique Sonderen

10-04-2024
  • 10 / 10
Barbara Wolters

10-04-2024
  • 10 / 10
Jardel

08-04-2024
  • 10 / 10
Emmy

Snelle levering en fijn product. Ik had eerst de tester besteld om de kleur goed te kunnen beoordelen.

08-04-2024
  • 8 / 10
H Duesman

Snelle bezorging, jammer dat je geen melding krijgt wanneer. Geen mail ontvangen hierover.

08-04-2024
  • 10 / 10
Babette van Tiggelen

07-04-2024
  • 10 / 10
Peter Walvaart

07-04-2024
  • 10 / 10
Florine Vogel

05-04-2024
  • 10 / 10
Peter Kinnaer

04-04-2024
  • 10 / 10
Werner Janssen

04-04-2024
  • 10 / 10
Peggy

04-04-2024
  • 10 / 10
Eric

03-04-2024
  • 10 / 10
Vienna Blok

03-04-2024
  • 10 / 10
Liza Francke

03-04-2024
  • 10 / 10
Naline

Snelle levering en goed geholpen door de klantenservice met vragen

02-04-2024
  • 10 / 10
Jme Thomas

Ziet er vooralsnog goed uit. Ik heb eerst de tester geprobeerd.

01-04-2024
  • 10 / 10
Baan

01-04-2024
  • 2 / 10
Erin Dixon

01-04-2024
  • 8 / 10
Henk Pieters

31-03-2024
  • 10 / 10
Sureyya Basaran-Sevindi

31-03-2024
  • 10 / 10
José van de Kamp

31-03-2024
  • 10 / 10
Janneke de Getrouwe

30-03-2024
of bekijk alle reviews op WebwinkelKeur Bekijk alle reviews