Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1682)
Webwinkel keurmerk
Offerte aanvragen
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Blogs
  4. Wie zijn wij?
5 minuten leestijd 17 mei 2022

Wie zijn wij?

Door Judith Poppe in Blogs
Verf
Buitenverf

Maak kennis met ons team! Wij zijn betonlook.nl, een jong en energiek familiebedrijf dat in 2020 van start is gegaan. Met ongekende passie hebben we het fundament gelegd voor onze online webshop. Wij zien onszelf als een bruisende onderneming die zich met volle overgave stort op het leveren van milieuvriendelijke verf- en stucproducten aan de wereld. En geloof ons, we zijn al behoorlijk aan de weg aan het timmeren!

Een klein familiebedrijf

Jazeker, we zijn trots op ons kleine familiebedrijf, en hoe zouden we dat het beste kunnen beschrijven? De liefde voor beton zit al behoorlijk in onze familie verankerd. Met meer dan 15 jaar ervaring in Beton Ciré vonden we dat het tijd was om een ecologische dimensie toe te voegen, zodat we mensen de mogelijkheid kunnen bieden om die prachtige betonlook op een milieuvriendelijke manier te verkrijgen. En dat is ons gelukt!

Hoe is het om deel uit te maken van het betonlook.nl team?

Nou, het is als thuiskomen in een grote familie. Met de buurvrouw die in het magazijn werkt en de vrolijke hondjes van de eigenaar die door het kantoor dartelen, voelt het alsof je in een warme, gezellige omgeving bent beland. Hier heeft iedereen de vrijheid om zijn of haar passie te omarmen en te delen. En ja, zo nu en worden de familiekiekjes wel eens uit de oude doos gehaald, maar dat schept juist een band die alleen maar sterker wordt. Het draagt bij aan een sfeer die we intern erg koesteren.

En dan onze slogan nog: 'Keep it green with us.'

Ga groen met ons en voeg kleur toe aan deze wereld! Dat is ons gezamenlijke motto. Bij betonlook.nl gaan we groene producten, zelfs wanneer je voor een andere kleur kiest. We nodigen je uit om samen met ons de wereld kleurrijker te maken en groene producten te omarmen. Ons streven is om ecologische producten op allerlei manieren te verkleinen. Denk hierbij aan het gebruik van gerecycelde verpakkingen, CO²-neutrale leveringen en papier dat gemaakt is van plantenafval. We planten daarnaast bomen samen met Trees for All. Kortom sluit je aan bij ons groene avontuur en draag bij aan een duurzamere wereld, want samen kunnen we hierin het verschil maken.

2 T8 A2871 kopiëren min
Deel dit artikel