Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1617)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Blogs
  4. Beton Ciré 6x inspiratie
5 minuten leestijd 17 mei 2022

Beton Ciré 6x inspiratie

Door Judith Poppe in Blogs

De vraag naar Beton Ciré neemt gestaag toe, en dat begrijpen wij maar al te goed! Beton Ciré straalt rust uit en is bovendien gemakkelijk schoon te maken. Voor het onderhoud hebben we zelfs een speciale Beton Ciré onderhoudsset ontwikkeld, zodat je zeker weet dat je lang van je project kunt genieten! En wat het kiezen betreft, dat is bij ons heel eenvoudig. We bieden namelijk alleen de allerbeste unieke kleuren in ons assortiment aan. Geweldig, toch?

Wist je trouwens dat Beton Ciré wordt gemaakt van verpulverd gesteente in plaats van cement? Dit maakt de productie ervan veel minder belastend voor het milieu! Dit sluit natuurlijk perfect aan op onze bedrijfsvissie. Beton Ciré heeft zelfs het EC1 plus label wat staat voor duurzaamheid.

Beton Ciré in de badkamer

Wist je dat Beton Ciré bijzonder geschikt is voor gebruik in de badkamer? Dankzij de Beton Ciré coating is het 100% waterdicht en uiterst duurzaam. Beton Ciré is hierdoor ook ideaal voor het douchegedeelte. Het kan zowel op de wanden als op de vloer worden aangebracht, waardoor je geen last hebt van voegen en de nadelige schimmelvorming die daarbij kan optreden. Met Beton Ciré in je badkamer waan je jezelf in een oase van rust en stijl! De foto die je hieronder kan zien is onze populaire kleur 12 Pastelgrijs. Is het geen plaatje?

Beton Ciré Pastelgrijs 1 2024 01 19 125025 xbue

Beton Ciré in de toilet

Is je toilet toe aan een make-over, maar wil je geen ingrijpende verbouwing? Beton Ciré is de ideale oplossing! Zelfs als je al tegels in je toilet hebt, is dat geen probleem. Beton Ciré kan namelijk eenvoudig over bestaande tegels worden aangebracht. Het enige wat je hoeft te doen zijn de bestaande tegels opruwen met een diamantschijf, en vervolgens de wand vlak maken met Ardex R1C. Je brengt vervolgens de Beton Ciré primer aan, waarmee je een solide basis legt voor de hechting van onze Beton Ciré. Meer gedetailleerde instructies? Raadpleeg altijd de volledige handleiding, voordat je aan de slag gaat met je project.

07 zand

Beton Ciré kleur 07 Zand
Sfsqdl7dcckimt17b20240119115051
Savsmnh84bgioblhv20240119115051

Beton Ciré in de keuken

Wil je graag een betonlook effect in je keuken creëren? Dan is Beton Ciré de perfecte keuze. Onze Beton Ciré is kant-en-klaar en wordt geleverd in de gewenste kleur, in de vorm van een gebruiksklare pasta. Je hoeft er hierdoor geen pigmenten of vloeistoffen meer toe te voegen. Ideaal, want zo kun je direct aan de slag! Deze prachtige kleur straalt warmte uit in je keuken en is bovendien gemakkelijk schoon te maken, zelfs achter de kookplaat.

Kleur: 05 - Gebroken wit

Mamoesjka

Beton Ciré vloer

Met een Beton Ciré gietvloer breng je rust in je interieur. Het zorgt niet alleen voor een naadloze uitstraling, maar het is ook nog eens helemaal trendy! Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig omdat het een vlakke ondergrond betreft. Dit is tegenwoordig ideaal, vooral met alle moderne robots die moeiteloos stofzuigen en dweilen. Dus, het is niet alleen een esthetische keuze, maar ook een praktische. En laten we eerlijk zijn, is het geen prachtig plaatje?

Beton Ciré 08 Beton Grijs

Beton Ciré tafel

Heb je een eettafel waar je een beetje op uitgekeken bent? Dan is schilderen misschien niet de meest duurzame keuze, aangezien verf niet altijd volledig waterdicht en slijtvast is. Maar maak je geen zorgen, er is een geweldig alternatief: Beton Ciré. Dankzij de Beton Ciré coating biedt deze optie niet alleen duurzaamheid, maar verandert het je tafel direct in iets compleet nieuws!

Met Beton Ciré kun je jouw eettafel nieuw leven inblazen en tegelijkertijd een eigentijdse uitstraling creëren. Het is een fantastisch doe-het-zelfproject dat je zelf kunt uitvoeren, zelfs als je geen ervaring hebt. Wil je weten hoe je eraan kunt beginnen? Bekijk onze instructievideo, waarin we stap voor stap uitleggen hoe je dit aanpakt. Met Beton Ciré geef je jouw tafel een unieke en duurzame make-over!

IMG 8128

Beton Ciré trap

Wist je dat Beton Ciré ook een uitstekende keuze is voor het renoveren van je trap? Het heeft niet alleen een prachtige scandinavische uitstraling, maar het is ook nog eens een duurzame keuze die jarenlang meegaat. En als extra bonus wordt onze Beton Ciré geleverd in 100% gerecyclede emmers, waardoor we ook nog eens een steentje bijdragen aan een milieuvriendelijkere toekomst.

Het renoveren van je trap met Beton Ciré is niet alleen een slimme keuze voor duurzaamheid, maar het geeft ook direct een modern en stijlvol tintje aan je interieur. Of je nu gaat voor een strakke, naadloze look of juist een warmere uitstraling wilt creëren, Beton Ciré biedt talloze mogelijkheden om jouw trap te veranderen in een ware eyecatcher! Zo creëer je eenvoud in stijl wat uiteindelijk ook weer goed aansluit bij het merk betonlook.nl.

14 Camel

Trap in kleur 14 Camel
Trap in BC 14 Camel

Is het gemakkelijk om zelf Beton Ciré aan te brengen?

We ontvangen vaak de vraag of het mogelijk is om Beton Ciré zelf aan te brengen. Het antwoord is een volmondig 'ja'. Als je handig bent of ervaring hebt met stucwerk, kun je zeker zelf Beton Ciré aanbrengen. Mocht dit echter niet jouw voorkeur hebben, maak je geen zorgen! Stuur ons simpelweg een berichtje en we helpen je graag bij het vinden van een geschikte professional bij jou in de buurt.

Heb je moeite met het maken van kleurkeuzes? Geen enkel probleem. Onze deskundige kleurspecialisten staan klaar in onze showroom om je te voorzien van gepersonaliseerd kleuradvies. Als de showroom niet binnen handbereik is, bieden we de optie om losse kleurstalen te bestellen of zelfs een complete Beton Ciré testset. Deze testset bevat alle beschikbare Beton Ciré kleurstalen, Beton Ciré primer en één kilo Beton Ciré in de door jou gekozen kleur. Je kunt hiermee de kleur in de praktijk testen voordat je een beslissing neemt. We streven ernaar om het keuzeproces zo gemakkelijk mogelijk te maken, ongeacht waar je je bevindt.

Deel dit artikel