Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Buitenverf

Buitenverf is speciaal ontwikkeld om een duurzame bescherming te bieden aan verschillende soorten hout, tuinmeubelen, schuttingen en gevelbekleding.


Assortiment Filters
11 Terra Buitenverf
1 liter
€ 34,95
08 Old Copper Buitenverf
1 liter
€ 34,95
14 Coriander Buitenverf
1 liter
€ 34,95
10 Sand Buitenverf
1 liter
€ 34,95
04 Tide Buitenverf
1 liter
€ 34,95
09 Nomad Buitenverf
1 liter
€ 34,95
05 Cloud Buitenverf
1 liter
€ 34,95
06 White wash Buitenverf
1 liter
€ 34,95
02 Anthracite Buitenverf
1 liter
€ 34,95
03 Neutral grey Buitenverf
1 liter
€ 34,95
07 Taupe Buitenverf
1 liter
€ 34,95
12 Blue Bayou Buitenverf
1 liter
€ 34,95
13 Bali Buitenverf
1 liter
€ 34,95
01 Black Buitenverf
1 liter
€ 34,95
 • 1

Hoe breng je Buitenverf aan?

 • Lees de handleiding. Hij is kort en lekker leesbaar, dus gewoon even doen.
 • Controleer vóór gebruik altijd de kleur. Klinkt logisch, maar je zult de eerste niet zijn die met de verkeerde kleur aan de slag gaat.
 • Kijk naar buiten: is het droog en minimaal 8°C? Dan kun je aan de slag.
 • Is de ondergrond van steen, dan raden we een primer aan voor het beste resultaat.
 • Roer de verf goed door.
 • Breng de eerste laag aan op een droge en vetvrije ondergrond.
 • Laat de eerste verflaag minimaal twee uur drogen.
 • Breng zo nodig de tweede laag aan.
 • Een coating is niet nodig: de verf is van zichzelf al waterdicht en dus ook geschikt voor bijvoorbeeld dierenverblijven.
 • Reinig je gereedschap na gebruik. Dan kun je ook voor je volgende verfklus gebruiken.
 • Nodig je buren uit om samen te genieten van het resultaat.

Hoeveel heb je nodig?

Per laag heb verbruik je ongeveer 1 liter verf voor 8-10 m2. Voor twee lagen heb je dus het dubbele nodig: 2 liter nodig voor 8-10 m2.

Wat is de droogtijd?

De verf is overschilderbaar na twee uur. Maar de totale droogtijd is minimaal 48 uur. De exacte tijd hangt af van de laagdikte, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Het geschilderde oppervlak is in deze periode nog vrij kwetsbaar, dus doe nog even voorzichtig. Na het drogen is de verf oersterk.

Hoe bewaar je Buitenverf het beste?

De verf is ongeopend 6 maanden houdbaar in een droge omgeving. Bewaar de verf vorstvrij, dus niet in een onverwarmde schuur.

Overige informatie

Onze Buitenverf geeft een egale look, die op hout mat is en op steen een zijdeglans heeft. Het product is geurarm, dus je hebt geen last van nare luchtjes tijdens en na het schilderen. De verf is ook niet ontvlambaar. Wel zo veilig. En natuurlijk houden we ook rekening met het milieu: de verf is in geringe mate milieubelastend.

Weet je niet welke kleur je moet kiezen?

Dat kunnen we ons voorstellen. Met onze stalen en testers maken we de keuze wat makkelijker voor je.

Welke verf kan ik het beste kiezen?

Wat hebben we veel verfsoorten hè? En de ene nog mooier dan de andere. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Geen paniek, hieronder leggen we je de verschillen tussen de verfsoorten uit. Heb je toch nog vragen over jouw verfklus? Neem dan gerust contact met ons op. Dan weet je zeker dat je de juiste verfsoort uitkiest

Buitenverf gebruik je buiten op een houten of stenen ondergrond, bijvoorbeeld op een schutting of een stenen muur. Is de ondergrond van steen, dan raden we een primer aan voor het beste resultaat. Breng één of twee lagen buitenverf aan en je bent al klaar. Een coating is niet nodig; de verf is van zichzelf al waterdicht en dus ook geschikt voor bijvoorbeeld dierenverblijven. Onze buitenverf geeft een egale look, die op hout mat is en op steen een zijdeglans heeft.

Krijtverf geeft je muren en meubels een egale uitstraling met een matte finish. Daarnaast is de verf hartstikke sterk, dus gebruik hem ook gerust op tafels, stoelen, meubels en zelfs op je trap. Deze verf is dus de perfecte keuze als je je wand en meubel in dezelfde kleur wil verven.

Metallic verf is een decoratieve coating op poederbasis. We raden je aan om de semitransparante verf over een ondergrond van bijvoorbeeld kalkverf, betonlook verf of krijtverf aan te brengen. Met één laag metallic verf geef je je muur een metallic accent, terwijl je de kleur van de ondergrond goed blijft zien. Breng je twee of drie lagen aan, dan wordt de verf dekkend.

Betonlook verf maken we op kleur voor je. Je hebt de keuze uit ruim 90 verschillende tinten. Breng hem aan met een blokkwast, zodat je een mooi betoneffect creëert. En gebruik de verf ook gerust in natte ruimtes, zoals de badkamer (met uitzondering van het douchegedeelte), keuken, woonkamer en toilet. Let op onze Betonlook verf is niet geschikt voor achterwanden van keukens, omdat deze niet tegen vetspetters kan.

Kalkverf geeft je woonkamer, het toilet, de keuken of slaapkamer een poederig betonlook effect. Kalkverf is van nature een ademend materiaal, dus je hebt nooit meer problemen met vocht en schimmelvorming. Let op: Kalkverf is niet geschikt voor achterwanden van de keuken, omdat deze net als Betonlook verf niet tegen vetspetters kan.

Melkverf wordt gemaakt van melkpoeder. Het geeft net als leemverf een poederig effect met een rustige uitstraling. Melkverf is niet geschikt voor natte ruimtes, zoals een badkamer of een toilet, maar hij is prachtig in je woonkamer, hal of slaapkamer. Je brengt hem gemakkelijk aan met een roller of kwast.

Leemverf is een fijne verfsoort die je in elke ruimte kunt gebruiken, behalve in vochtige ruimtes zoals de badkamer of wc. De verf wordt gemaakt van leem, pigment en water. Breng hem met de roller aan en je krijgt een sfeervolle egale wand met een poederige, rustige uitstraling. Wil je een subtiele betonlook, gebruik dan de kwast voor een stoerder resultaat.

En nu?

Weet je welke verf bij jouw toepassing, woonsmaak en interieursmaak past? Bestel dan eerst een staal, waaier of tester om de beste kleur uit te zoeken. Ben je het spoor even bijster? Geen zorgen, we helpen je graag op weg. Whatsapp, mail of bel ons even.

Heb je een keuze gemaakt en ben je apetrots op het eindresultaat? Onze volgers en wij genieten graag met je mee op social media. Dus tag ons, dan liken of delen we jouw creatie op Instagram en Facebook. En als je daar toch bent: je vindt er ook hele handige tips en instructies.