Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1654)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Blogs
  4. Kalkverf voor iedereen
5 minuten leestijd 17 mei 2022

Kalkverf voor iedereen

Door Judith Poppe in Blogs
Verf
Kalkverf

Stap binnen in de wereld van duurzaamheid en creativiteit met onze gebruiksvriendelijke en 97% ecologische Kalkverf. Ontdek hoe deze verf bijdraagt aan een groenere toekomst terwijl je zelf de regisseur wordt van kleurcreaties.

Gebruiksvriendelijke en ecologische Kalkverf voor een duurzame toekomst!

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we trots om onze Kalkverf te presenteren, een product dat niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook bijdraagt aan een groenere wereld. Onze Kalkverf is namelijk voor maar liefst 97% ecologisch, wat betekent dat we ons inzetten voor de generatie na ons en de planeet die we delen. Een win-win wanneer je het ons vraagt. Onze Kalkverf is daarbij ook nog eens hardstikke gebruiksvriendelijk. Met een goede voorbereiding aan de ondergrond kan zelfs een kind de wand doen! Hoe tof is dat?

Wat maakt onze Kalkverf zo speciaal?

Allereerst wordt onze Kalkverf gemengd met droge natuurlijke pigmenten, wat betekent dat je buitenom onze bestaande recepten zelf kunstenaar kunt zijn van je eigen creatie. Je kan ook blanke Kalkverf kopen en hier zelf pigmenten aan toevoegen. Zo meng je zelf je eigen unieke kleur. We hebben ook nog een handige tip wat we met jullie willen delen: meng nooit meer dan 10% pigmenten in de verf. Dit zorgt ervoor dat de verf zijn kwaliteit behoudt en de kleuren levendig blijven zonder dat ze afgeven. Met onze Kalkverf heb je dus alle vrijheid om je eigen kleuren te creëren, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Ga voor gebruiksvriendelijkheid, ecolgische verantwoordelijkheid en creatieve vrijheid met de Kalkverf van betonlook.nl

97% ecologisch

Onze Kalkverf vormt een goede basis voor een duurzaam interieur. Met een ecologische samenstelling van maar liefst 97% draagt deze verf bij aan een milieuvriendelijke keuze zonder in te leveren op kwaliteit en prestaties. Met onze Kalkverf ben je niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor je eigen leefomgeving. Wist je daarnaast dat onze Kalkverf dampopen is? Dit betekent dat het in staat is om vocht op te nemen in je woning en af te geven wanneer het weer wat droger wordt. Zo heb je minder kans op schimmelvorming. Huizen zijn daarnaast steeds beter geïsoleerd. Dit heeft ook als risico dat je meer condens hebt. Dit heb je dus niet met de Kalkverf van betonlook.nl, wat het hierdoor ook uitstekend geschikt maakt voor washokken etc. Yipie ayee!

Kalkverf 800 Violat
Kalkverf Klv 800 Violat 3
Deel dit artikel