Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1682)
Webwinkel keurmerk
Offerte aanvragen

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Beton Ciré pro vloerpakketten

Met ons Beton Ciré vloerpakket pro kun je moeiteloos je vloer naar een professioneel niveau tillen, zonder eindeloos te hoeven zoeken naar de juiste benodigdheden.


Assortiment Filters
05 Gebroken wit Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
10 Zwart Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
01 Grijs Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
10236 Tatre Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
13 Beige Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
18 Muisgrijs Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
02 Zilvergrijs Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
03 Aarde Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
04 Antraciet Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
06 Staal Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
07 Zand Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
08 Betongrijs Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
09 Terracotta Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
10101 Nougat Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
10125 Witte neushoorn Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
10135 Ella Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
10201 Lin Lisse Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95
10202 Lin Plus Beton Ciré pro vloerpakketten
1m²
€ 69,95

Ga voor een Beton-Ciré pro ervaring met ons vloerpakket!

Maak van je vloer een echt 'pro-ject' met ons Beton Ciré vloerpakket pro. Dit complete pakket is dé ultieme set om je vloer op professionele wijze af te werken. Met een Beton Ciré primer, Beton Ciré basislaag, Beton Ciré, Beton Ciré coating en een handig spackmes van 250 mm heb je alles wat je nodig hebt voor een prachtige gietvloer, waar menig persoon jaloers op zal zijn. Of je nu een groot oppervlak hebt of een kleinere ruimte, onze pakketten zijn beschikbaar voor verschillende oppervlakken. We hebben zeker de juiste optie voor jou!

Hoe is het Beton Ciré vloerpakket opgebouwd?

Ons Beton Ciré vloerpakket pro breng je in verschillende lagen aan. Het is allereerst belangrijk dat je vanaf een vlakke ondergrond begint. Deze dient vrij te zijn van vuil en stoffen. Je kan dan onze Beton Ciré primer aanbrengen. Je brengt daaropvolgend de Beton Ciré basislaag aan, wanneer je dit gedaan hebt kun je deze laag afwerken met twee lagen Beton Ciré, zowel de basislaag als de Beton Ciré zijn ready to use! Onze betonstuc is zo verbluffend dat zelfs het Heydar Aliyev Centre in Azerbeidzjan overweegt om een uitwisseling te doen. Nou, misschien overdrijven we een beetje met de vergelijking van het Heydar Aliyev Centre, maar één ding is zeker: wanneer je hoog inzet, behaal je ook een hoog resultaat. Met onze betonstuc leg je de lat hoog en creëer je vloeren die opvallen en indruk maken.

Een rustige sfeer creëren

Met een gietvloer creëer je rust en eenheid in jouw ruimte. Beton Ciré heeft namelijk de mogelijkheid om licht op een prachtige manier te reflecteren, waardoor de ruimte groter en helderder lijkt. Het minimalistische karakter van een gietvloer verwezenlijkt een gevoel van eenvoud en ordelijkheid, waardoor je kunt genieten van een vredige omgeving. Bovendien is onze Beton Ciré praktisch in gebruik. Dankzij de waterdichte eigenschappen en de naadloze afwerking is onze Beton Ciré gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Stof en vuil hebben geen kans om zich te verstoppen in naden of voegen en hierdoor kan je de vloer eenvoudig schoonhouden.
Vergeet niet om onze onderhoudsset te bestellen, zodat je jouw Beton Ciré vloer kunt voorzien van een langere levensduur. Met onze speciaal samengestelde onderhoudsproducten blijft jouw vloer in optimale conditie en behoudt het zijn prachtige uitstraling.

De mogelijkheden om grote zendingen af te nemen

Word lid van de Betonlook.nl familie! Bij ons familiebedrijf staat persoonlijke aandacht voorop. We luisteren naar jouw specifieke behoeften en willen je graag ontzorgen. Of het nu gaat om een spoedzending of een grote order, wij regelen het voor je. Samen met onze partners DHL en Pultrum, de helden van de palletzendingen, zorgen wij ervoor dat jouw vloerpakketten op tijd en veilig worden afgeleverd. En we stoppen niet bij de Nederlandse grenzen, want ook internationale verzendingen behoren tot onze mogelijkheden. Dus waar je ook bent, wij zorgen ervoor dat jouw Beton Ciré vloerpakket de juiste bestemming bereikt. Neem contact op met onze klantenservice en laat ons je verwachtingen realiseren.