Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1635)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Kennisbank
  3. Blogs
  4. Buitenverf vs Betonlook
10 min leestijd 12 april 2024

Buitenverf vs Betonlook

Door Judith in Blogs

Zomerse veranderingen | Ontdek de Buitenverf tips

Voelen jullie ook al die eerste warme zonnestralen? Het is tijd om je buitenruimte zomerklaar te maken! Ontdek hier alle tips om onze prachtige tinten toe te passen in jouw tuin, zodat buiten chillen een echt feest wordt.

Buitenverf, maak van je buitenruimte een feestje!


Sta je te popelen om je buitenruimte nieuw leven in te blazen? Voordat je die kwast ter hand neemt, laten we eens kijken naar de belangrijke afwegingen. Welk beoogd effect wil je bereiken? En welk oppervlak wil je voorzien van een nieuwe look? Dit zijn de cruciale vragen die we onszelf stellen voordat we onze buitenomgeving gaan opfrissen.

Als je een houten tuinmeubel hebt, zoals dit plaatje laat zien, of een schutting die snakt naar een nieuwe uitstraling, dan is onze Buitenverf precies wat je nodig hebt. Deze matte verf geeft je houten oppervlak een frisse look zonder te overdrijven.

Maar voordat je begint, zorg ervoor dat het hout niet te vochtig is (onder de 20% is ideaal). Zo hecht de verf perfect. En het beste nieuws? Onze verf droogt snel, vooral bij warm weer. Na slechts 2 uur kun je al een tweede laag aanbrengen voor een prachtig resultaat. En dit alles voor een vriendelijke prijs van slechts €34,95, genoeg voor 4 à 5 m² in twee lagen.

De kleur die je hier ziet is 08 Old Copper, trouwens! Dus, met welke kleur verf ga jij je buitenruimte versieren en de vlaggetjes uithangen?

Buitenverf 08 Old Copper

Ontdek de Buitenverf bestsellers

11 Terra Buitenverf
1 liter
€ 34,95
08 Old Copper Buitenverf
1 liter
€ 34,95
10 Sand Buitenverf
1 liter
€ 34,95
09 Nomad Buitenverf
1 liter
€ 34,95
07 Taupe Buitenverf
1 liter
€ 34,95

Betonlook exterieur | tips en tricks!


Als je een voorkeur hebt voor het stoere betonlook-effect, dan is een stevige ondergrond de sleutel tot succes. Onze speciale effectverven zijn namelijk buiten niet geschikt voor hout. Wat je nodig hebt, is een robuuste basis zoals kalkpleister. Breng deze aan op gemetselde muren, betonnen blokken, of rechtstreeks op baksteen, steen, of stucwerk dat geschikt is voor buiten.

En dat is nog niet alles! Onze Structuurverf kan zelfs over baksteen of metselwerk worden aangebracht, waardoor je een unieke betonachtige uitstraling creëert die perfect past bij de ruige charme van jouw buitenruimte.

Het enige wat je hoeft te doen, is de ondergronden voorbereiden met de EcoPrimer grof, die uitermate geschikt is voor buiten. Je kunt deze primer eventueel verdunnen met 0 tot 40% water, afhankelijk van de ondergrond. Wacht tot deze primer 12 uur gedroogd is en breng vervolgens de Structuurverf aan. Bij het aanbrengen van onze Structuurverf moet het minimaal 3 dagen droog zijn. Houd hier dus rekening mee.

De kleur die je op deze prachtige foto kunt zien is de kleur 236 Tatre.

Structuurverf 236 Tatre
Deel dit artikel