Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO²-neutraal Op werkdagen voor 12:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 8.9 / 10
(1682)
Webwinkel keurmerk
Offerte aanvragen

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Beton Ciré basislaag

De Beton Ciré basislaag is uitermate geschikt voor een betere hechting en solide basis van Beton Ciré. Het creëert een sterke en stabiele onderlaag.


Assortiment Filters
05 Gebroken wit Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
13 Beige Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
07 Zand Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
15 Ecru Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
10202 Lin Plus Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
10 Zwart Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
08 Betongrijs Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
14 Camel Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
04 Antraciet Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
16 Lichtbruin Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
22 Zacht terra Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
01 Grijs Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
03 Aarde Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
06 Staal Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
09 Terracotta Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
10125 Witte neushoorn Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
11 Taupe Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95
17 Licht taupe Beton Ciré basislaag
1 kilo
€ 22,95

Ontdek de kracht van een Beton Ciré basislaag voor een stevig fundament

Een goede basislaag vormt het fundament voor een perfect resultaat bij het toepassen van onze Beton Ciré. Met onze Beton Ciré basislaag leg je een stevige basis, aangebracht in een dikte van 1 mm. De grovere structuur van de basislaag zorgt voor een solide body voor je vloer. Bovendien wordt de basislaag geleverd in de gewenste kleur, waardoor je meteen de juiste uitstraling kunt creëren.

De Beton Ciré basislaag zorgt niet alleen voor een stevige ondergrond, maar ook voor een uitstekende hechting. Je kunt hierdoor de basislaag probleemloos aanbrengen op verschillende ondergronden, zoals egaline vloeren, cement, gipsgebonden ondergronden, ytong en zelfs hout. Met deze veelzijdigheid kun je jouw vloer transformeren en een prachtige betonlook creëren, ongeacht de ondergrond.

Dus, als je een solide basis wilt leggen voor jouw Beton Ciré project, kies dan voor onze Beton Ciré basislaag. Bouw aan een stevige body voor je vloer en geniet van een prachtig resultaat. Laat de veelzijdigheid van onze basislaag je inspireren en breng het betonlook effect naar elke ruimte in jouw interieur!

Stevigheid begint bij de basis

Stevigheid begint bij de basis! In het geval van Beton Ciré is dit niet anders. Daarom hebben we de Beton Ciré basislaag toegevoegd aan onze vloerpakketten. Je hoeft hiermee niet langer te zoeken naar de juiste combinatie van producten om jouw project succesvol af te ronden. Met onze basislaag ben je verzekerd van een uitstekende hechting van de Beton Ciré, wat uiteindelijk resulteert in een sterke en duurzame vloer.

Wil je jouw vloerproject naar een hoger niveau tillen? Dan is het tijd om te kiezen voor de Beton Ciré basislaag, of een van onze kant-en-klare pakketten. Met onze basislaag als stevig fundament leg je de basis voor een prachtige betonlook vloer. Waar wacht je nog op?

Welke kleur kies ik van de Beton Ciré basislaag?

Het is belangrijk om te weten dat, wanneer je de Beton Ciré basislaag gebruikt in combinatie met onze Beton Ciré, je dezelfde kleur moet bestellen voor zowel de basislaag als de Beton Ciré. Dit zorgt ervoor dat de kleur consistent is en goed op elkaar aansluit. Je hebt de mogelijkheid om een lichtere kleur te gebruiken voor de basislaag. Je kunt kiezen voor een kleur die één tint lichter is dan de kleur die je hebt gekozen voor de Beton Ciré. Stel: je hebt een grijze Beton Ciré kleur gekozen, dan kun je ervoor kiezen om de basislaag in lichtgrijs te bestellen. Het is belangrijk te begrijpen dat het niet mogelijk is om totaal verschillende kleuren te combineren. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om een zwarte Beton Ciré basislaag te gebruiken en daarboven een laag Beton Ciré in de kleur Gebroken wit aan te brengen. Dit zou resulteren in de verkeerde basis voor je Beton Ciré project.

Om ervoor te zorgen dat jouw Beton Ciré project het gewenste resultaat oplevert, raden we aan om de juiste kleurkeuzes te maken en ervoor te zorgen dat de kleur van de basislaag en de Beton Ciré op elkaar zijn afgestemd. Op die manier creëer je een harmonieus geheel en kun je genieten van een prachtige, consistente kleur in jouw ruimte.