Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 9.1 / 10
(1080)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Vacature magazijnmedewerker

Vacature Alert!


Magazijnmedewerker

Voor het magazijn van Betonlook.nl zijn wij opzoek naar een magazijnmedewerker. En laat dit geen doorgaans magazijnwerk zijn. Betonlook.nl is een webshop dat zich voornamelijk richt op ecologische verf- en stucsoorten. Wij maken veel van onze kleuren zelf. Hoe tof is dat? Heb je daarbij een aantal uren in gedachte wat je graag zou willen werken. Geen enkel probleem. Deze vacature wordt breed ingezet, dus alles is bespreekbaar!

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven magazijnmedewerker. Iemand die houdt van een goede teamsfeer en er niet bang voor is om de handen uit de mouwen te steken. Je krijgt o.a. te maken met voorraadbeheer, orderverwerking en zorgen dat de pakketten goed de deur uit gaan. Je zal daarbij ook contact hebben met onze vervoerders.

We zijn op zoek naar iemand die affiniteit met kleuren heeft. Je krijgt namelijk de ruimte om mee te denken in het creëren en ontwikkelen van nieuwe kleuren/ producten. Hoe gaaf is dat? Wellicht komt jouw bedachte kleur in onze webshop en uiteindelijk bij de klanten thuis op de wand/ vloer. We vinden het belangrijk dat jij je vooral thuis gaat voelen binnen ons magazijn.

Over Betonlook.nl

Betonlook.nl is een klein familiebedrijf. Je komt dus te werken in een klein team. Ons uitgangspunt is om een platte organisatie te blijven zonder te veel lagen. Bij Betonlook.nl vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom- en waardevol voelt. Iedereen heeft zijn eigen inbreng en we bedenken samen hoe we de werkzaamheden het beste uit kunnen voeren. Zo heeft kantoor en magazijn maandelijks een overleg om alles in goede banen te leiden en blijven wij betrokken bij elkaars processen. Je ontkomt er soms niet aan om hard te werken, maar gezelligheid blijft de rode draad.

Denk jij nu, hier pas ik wel tussen? Neem dan contact op met: judith@betonlook.nl, of bel 06-15085572

Salaris

Je komt te vallen onder de HIBIN CAO, conform salaris van de functie.

Betonlook.nl | Kryptonstraat 16, Rijssen | judith@betonlook.nl | 06-15085572

Hulpkracht afbeelding
Whats App Image 2022 06 14 at 14 26 48
Showroom 1
Saszo1verkleind