Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 9.1 / 10
(1080)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Vacature commercieel medewerker binnendienst (32-40 uur)

Vacature Alert!


Commercieel medewerker binnendienst

Dit is voor jou de unieke kans om je aan te sluiten bij team Betonlook.nl

Wij hebben ruimte voor een nieuwe collega binnen ons team. Je zult afwisselend bezig zijn met het onderhouden van het klantencontact, website-beheer, klantbezoek in de showroom en de verkoop binnendienst. Kortom: elke dag is anders!

Wij zoeken iemand die affectie heeft met het werken met duurzame materialen. De groene rakker, maar dan niet voor in de tuin, maar voor in het interieur. Lekker enthousiast, initiatiefrijk en niet bang om te ondernemen. We bieden je een baan in een inspirerende werkomgeving en een team die zich volledig wil inzetten voor de klant.

Betonlook.nl is een (online)winkel die zich richt op de verkoop van ecologische verf en stucsoorten. De werkzaamheden komen op dit moment het meest vanuit onze webshop. We hebben daarbij een showroom waar onze klanten producten in het echt kunnen ervaren.

Je komt bij Betonlook.nl te werken in een klein en gedreven team. Ons uitgangspunt is om een platte organisatie te blijven zonder te veel lagen. Bij Betonlook.nl vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom- en waardevol voelt. Iedereen heeft zijn eigen inbreng en we bedenken samen hoe we de werkzaamheden het beste uit kunnen voeren.

Denk jij hé de persoon die wij zoeken, zal ik wel eens kunnen zijn? Neem dan contact op en kom langs voor een kop koffie of thee.

Betonlook.nl | Kryptonstraat 16, Rijssen | judith@betonlook.nl | 06-15085572

Je komt te vallen onder de HIBIN CAO, conform salaris van de functie.

Finale38 resized
Finale1 resized
Finale4 resized
Finale20 resized
Finale21 resized
Finale23 resized
Finale37 resized
Finale65 resized
Showroom leemstuc
Whats App Image 2022 06 14 at 14 26 48