Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
  • 9.1 / 10
(998)
Webwinkel keurmerk
  1. Home
  2. Betonlook wandtegels

Betonlook wandtegels


Wanneer je zoekt op betonlook wandtegels ben je bij betonlook.nl aan het juiste adres. Zo is het mogelijk om een betonlook aan te brengen over bestaande wandtegels. Daarmee voorkom je breek- en sloopwerk. Ook is het daardoor zeer geschikt voor het aanbrengen in badkamer, toilet of keuken.

Bovendien kan je betonlook verkrijgen in verschillende kleuren en tinten. Daarmee kan je jouw eigen stijl creëren en jouw woonstijl verlengen. Kortom, zoek je een product voor een eenvoudige upgrade van jouw wandtegels? Betonlook is de uitkomst! Wanneer je benieuwd bent naar alle materialen en kleuren kun je daarvoor kijken naar ons assortiment.


Hero 2
Alle kleuren mogelijk Gratis professioneel advies Gratis instructievideo's
FAQ Julia 2

Over Betonlook.nl

Betonlook.nl is een uitgebreide webshop voor al jouw betonlook producten. Niet alleen kan je bij Betonlook.nl verschillende muurproducten verkrijgen. Maar ook bieden wij verschillende gereedschappen aan. Zo kan je door middel van deze gereedschappen alle verkrijgbare muurproducten op een professionele manier verwerken. Daarmee zal je een echte beton look gaan creëren in iedere gewenste ruimte. Wanneer je graag advies wil ontvangen over één van onze producten dan kan je daarvoor het beste contact opnemen met één van onze medewerkers.
Bekijk het assortiment

Jouw adres voor betonlook


Voor een uitgebreid en speciaal ontwikkeld assortiment moet je bij Betonlook.nl zijn. Zo bestaat het assortiment uit ecologische producten. Met de verschillende afwerkingen van Betonlook.nl geef je een authentieke uitstraling aan je interieur & exterieur. Bijvoorbeeld wanneer je op zoek bent naar een Beton Cire badkamer, vloer of keuken. Of toch een mooi kalkverf voor in je woonkamer? Daarvoor ben je bij Betonlook.nl ben je aan het juiste adres!

Lukt het niet om een kleurkeuze te maken via de webshop? Geen probleem! Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Bepaal samen met onze interieur specialisten jouw gewenste product en kleur.

Verrassende kleuren

Metallic verf Bronze
Buitenverf Elbert 1
Betonlook KV04
Beton Cire 02 Zilvergrijs 11
102 mist1