Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Krijtverf

Krijtverf geeft je muren, plafonds en meubels een egale uitstraling met een matte finish. Deze verf is de beste keuze als je een meubel of trap wil verven.


Assortiment Filters
Krv 330 Fuzzy Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 102 Walk Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 104 Candle Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 200 Paper Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 230 Mushroom Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 703 Bubble Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 132 Frog Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 162 George Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 164 Domino Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 206 Soap Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 237 Shale Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 661 Army Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 664 Jungle Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 700 Frozen Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 100 Twist Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 130 Ghost Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 134 Divine Krijtverf
1 liter
€ 32,95
Krv 160 Cavern Krijtverf
1 liter
€ 32,95

Hoe breng je Krijtverf aan?

  • Om het je makkelijk te maken hebben we je Krijtverf al voor je op kleur gemaakt. Het is dus een kant-en-klaar product: je hoeft het niet meer te mengen met water of pigment. Wil je de verf tóch iets verdunnen, voeg dan maximaal 5-10% water toe.
  • Lees de handleiding. Hij is kort en lekker leesbaar, dus gewoon even doen.
  • Heb je een zuigende ondergrond, zoals hout, een gestucte wand, een pleisterwand of behang? Breng dan eerst de BioPrimer aan.
  • Laat de primer 12 uur drogen.
  • Breng dan de eerste laag verf aan met een vachtroller.
  • Laat de eerste laag minimaal 8 uur drogen.
  • Breng de tweede laag aan voor een mooi dekkend effect. Dat doe je ook weer met een vachtroller.
  • Bekijk trots het eindresultaat.

Hoeveel heb je nodig?

Met 1 liter Krijtverf heb je genoeg voor ongeveer 4-5 m² (in twee lagen), afhankelijk van de verdunning. Voor een oppervlak van 10 m2 heb je dus ongeveer 2-3 liter nodig.

Wat is de droogtijd?

  • De primer heeft een droogtijd van 12 uur.
  • De eerste verflaag is overschilderbaar na minimaal 8 uur.

Hoe bewaar je Krijtverf het beste?

Krijtverf is ongeopend 12 maanden houdbaar. Bewaar de verf droog en koel, tussen 5 en 30 graden Celsius.

Overige informatie

Krijtverf geeft je muren, plafonds en meubels een egale uitstraling met een matte finish. Daarnaast is de verf hartstikke sterk, dus gebruik hem ook gerust op tafels, stoelen, meubels en zelfs op je trap. En natuurlijk leveren we onze duurzame Krijtverf in 100% gerecyclede emmers of in blikken.

Weet je niet welke kleur je moet kiezen?

Dan kunnen we ons voorstellen. Met onze stalen, waaiers en testers maken we de keuze wat makkelijker.

Welke verf kan ik het beste kiezen?

Wat hebben we veel verfsoorten hè? En de ene nog mooier dan de andere. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Geen paniek, hieronder leggen we je de verschillen tussen de verfsoorten uit. Heb je toch nog vragen over jouw verfklus? Neem dan gerust contact met ons op. Dan weet je zeker dat je de juiste verfsoort uitkiest

Buitenverf gebruik je buiten op een houten of stenen ondergrond, bijvoorbeeld op een schutting of een stenen muur. Is de ondergrond van steen, dan raden we een primer aan voor het beste resultaat. Breng één of twee lagen buitenverf aan en je bent al klaar. Een coating is niet nodig; de verf is van zichzelf al waterdicht en dus ook geschikt voor bijvoorbeeld dierenverblijven. Onze buitenverf geeft een egale look, die op hout mat is en op steen een zijdeglans heeft.

Krijtverf geeft je muren en meubels een egale uitstraling met een matte finish. Daarnaast is de verf hartstikke sterk, dus gebruik hem ook gerust op tafels, stoelen, meubels en zelfs op je trap. Deze verf is dus de perfecte keuze als je je wand en meubel in dezelfde kleur wil verven.

Metallic verf is een decoratieve coating op poederbasis. We raden je aan om de semitransparante verf over een ondergrond van bijvoorbeeld kalkverf, betonlook verf of krijtverf aan te brengen. Met één laag metallic verf geef je je muur een metallic accent, terwijl je de kleur van de ondergrond goed blijft zien. Breng je twee of drie lagen aan, dan wordt de verf dekkend.

Betonlook verf maken we op kleur voor je. Je hebt de keuze uit ruim 80 verschillende tinten. Breng hem aan met een blokkwast, zodat je een mooi betoneffect creëert. En gebruik de verf ook gerust in natte ruimtes, zoals de badkamer (met uitzondering van het douchegedeelte), keuken, woonkamer en toilet.

Kalkverf geeft je woonkamer, het toilet, de keuken of slaapkamer een poederig betonlook effect. Kalkverf is van nature een ademend materiaal, dus je hebt nooit meer problemen met vocht en schimmelvorming.

Melkverf wordt gemaakt van melkpoeder. Het geeft net als leemverf een poederig effect met een rustige uitstraling. Melkverf is niet geschikt voor natte ruimtes, zoals een badkamer of een toilet, maar hij is prachtig in je woonkamer, hal of slaapkamer. Je brengt hem gemakkelijk aan met een roller of kwast.

Leemverf is een fijne verfsoort die je in elke ruimte kunt gebruiken, behalve in vochtige ruimtes zoals de badkamer of wc. De verf wordt gemaakt van leem, pigment en water. Breng hem met de roller aan en je krijgt een sfeervolle egale wand met een poederige, rustige uitstraling. Wil je een subtiele betonlook, gebruik dan de kwast voor een stoerder resultaat.

En nu?

Weet je welke verf bij jouw toepassing, woonsmaak en interieursmaak past? Bestel dan eerst een staal, waaier of tester om de beste kleur uit te zoeken. Ben je het spoor even bijster? Geen zorgen, we helpen je graag op weg. Whatsapp, mail of bel ons even.

Heb je een keuze gemaakt en ben je apetrots op het eindresultaat? Onze volgers en wij genieten graag met je mee op social media. Dus tag ons, dan liken of delen we jouw creatie op Instagram en Facebook. En als je daar toch bent: je vindt er ook hele handige tips en instructies.