Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op werkdagen vóór 12.00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 9 / 10
(1336)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Melkverf kleurstalenset

Ontdek de natuurlijke schoonheid van onze Melkverf met onze kleurstalenset. Deze verf geeft een prachtige poederige uitstraling aan jouw oppervlak.


Assortiment Filters
Melkverf kleurstalenset Melkverf kleurstalenset
€ 12,95
  • 1

Verf met natuurlijke ingrediënten

Ben je op zoek naar een volledig ecologische verfsoort, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten? Zoek niet verder, want je hebt nu de perfecte kleurstalenset gevonden! Onze Melkverf is een prachtige keuze, bestaande uit caseïne en kalk, en biedt een schitterende poederige uitstraling op jouw oppervlak.

In deze collectie ontdek je de 12 mooiste kleuren van onze Melkverf. Dat is niet het enige voordeel. Deze verf is ook ideaal voor mensen met allergieën, astma of andere luchtwegproblemen, omdat het geen sterke geur veroorzaakt. Het aanbrengen van Melkverf is dan ook een plezierige ervaring en zelfs geschikt voor zwangere vrouwen.

De kleurtinten van Melkverf passen perfect bij ons assortiment, variërend van zacht fluweel tot prachtige kleuren die je doen denken aan zijde. Wij beschouwen dit als de mooiste verfsoort in ons assortiment. En dat is niet zonder reden. Melkverf wordt namelijk op kleur gemengd met een hoge concentratie aan natuurlijke ingrediënten, wat resulteert in een prachtig poederig effect op jouw wanden.

Wil je het verschil zelf ervaren? Bestel nu onze kleurstalenset en laat je betoveren door de schoonheid en ecologische kracht van onze Melkverf!

Duurzaam wonen award Pop Up 2
Duurzaam Wonen Awards 2023

Stem op Betonlook en help ons winnen! Het kost je ongeveer 20 seconden en kan eenvoudig via onderstaande link.

Stem op ons