Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Voor 12:00 besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Uitstekend
 • 9.1 / 10
(1080)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Filters

Kleur
Gebruik
Afneembaar
Vochtbestendig
Ruimte
Toepassing

Beton Ciré pakketten

Met de Beton Ciré set 5 m2 van Betonlook.nl zorg je voor een prachtige betonlook op meubels, keukenaanrechtbladen, wanden en vloeren. De set bestaat uit primer, stuc en coating en je kunt uit 12 kleuren kiezen.


Assortiment Filters
05 Gebroken Wit Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
08 Beton Grijs Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
13 Beige Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
07 Zand Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
10 Zwart Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
14 Camel Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
09 Terracotta Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
11 Taupe Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
03 Aarde Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
04 Antraciet Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
06 Staal Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
12 Pastel Grijs Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
18 Muis grijs Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
20 Donkergroen Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
17 Licht taupe Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
22 Zacht Terra Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
01 Grijs Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50
02 Zilvergrijs Beton Ciré pakketten
5m2 set
€ 171,50

Hoe breng je Beton Ciré aan?

 • Lees voor gebruik de handleiding, zodat je weet hoe je het oppervlak voor kan bereiden. Bij niet vlakke wanden heb je Ardex R1C nodig, bij vloeren kun je het beste EcoPrimer aanschaffen.
 • Voorkom vervelende verrassingen: kijk goed of je de juiste kleur hebt.
 • Na het voorbereiden van de ondergrond breng je de primer aan met een schuim- of vachtroller.
 • Vervolgens breng je de Beton Ciré aan met een rvs spackmes of een spaan. De eerste laag laat je 24 uur drogen.
 • Hierna schuur je het met een excentrisch roterende schuurmachine en korrel 80 (voor een grover effect) of korrel 120.
 • Neem de wand af met een droge doek.
 • De tweede laag breng je aan met een spackmes of, voor een meer gewolkt effect, met een spaan.
 • Deze laag laat je weer 24 uur drogen.
 • Vervolgens schuur je de tweede laag weer met een excentrisch roterende schuurmachine en korrel 80 (voor een grover effect) of korrel 120.
 • Na het schuren maak je de wand stofvrij met een droge doek.
 • Tot slot breng je de coating aan.
 • Reinig je gereedschap na gebruik.
 • Bekijk trots het eindresultaat.

Hoeveel heb je nodig?

1 kilo is geschikt voor twee lagen en hiermee kun je 1 m2 behandelen. Deze set is geschikt voor 5 m2oppervlak, maar we hebben ook een set voor 10 m2.

Wat is de droogtijd?

De Beton Ciré is na 24 uur droog genoeg om een tweede laag aan te brengen. Bij de tweede laag is de droogtijd ook 24 uur. Daarna kan je het stucwerk schuren en met een coating afwerken. Na vijf dagen is het oppervlak geschikt voor gebruik.

Hoe bewaar je Beton Ciré het beste?

Het Betonstuc is ongeopend 12 maanden houdbaar, mits je het droog en koel bewaart. Ook wanneer de emmer al is geopend kun je Beton Ciré een aantal maanden bewaren (mits je de emmer goed sluit en op een koele en droge plek bewaart). Is het een beetje uitgedroogd, meng er dan een kopje water doorheen. Dan is het weer goed te gebruiken.

Overige informatie

Met Beton Ciré tover je op een duurzame manier oude vloeren, meubels of aanrechtbladen om tot een ware eyecatcher. Daarnaast is het ontzettend gebruiksvriendelijk. Het is gemaakt van verpulverd gesteente in plaats van cement, waardoor de productie minder schadelijk is. Plus je ontvangt de Beton Ciré in 100% gerecyclede emmers.

Weet je niet welke kleur je moet kiezen?

Met twaalf kleuren kun je best een beetje keuzestress ervaren. Maar maak je geen zorgen, met een testset ontvang je deze twaalf kleuren in de vorm van kleurstalen.

De Beton Ciré van Betonlook.nl is een kant-en-klare Betonstuc, waar je direct mee aan de slag kan. We leveren hem gebruiksklaar in de kleur van jouw keuze. Lekker makkelijk dus! Maar wat heb je nodig en waar begin je? We leggen het je uit.

Welke ruimte ga je met Beton Ciré pimpen?

Wordt het de badkamer? Dat kan, maar je moet de ruimte wel goed voorbereiden. Stuur ons een mail of een Whatsapp berichtje, dan laten we je weten hoe dat moet.

Beton Ciré is ook hartstikke mooi in je keuken: het is praktisch, hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Dus geef je aanrechtblad, achterwand of keukenvloer een hippe en robuuste look met Beton Ciré.

Ga je voor een nieuwe vloer? Groot gelijk, want een vloer van Beton Ciré is hot. En omdat hij naadloos is, ook prima geschikt voor keuken en toilet. Met de juiste voorbereiding geef je je woning in een paar dagen tijd een complete make-over. Wil je weten hoe? Neem contact met ons op en je krijgt gratis advies op maat.

Wat heb je nodig?

Het is slim om eerst even te testen. Met een testset voor één vierkante meter kun je zonder risico oefenen met primer en de kleur van je keuze. En we doen er ook 12 kleurstalen bij, voor het geval je tóch liever een andere tint wilt.

Oké, aan de slag! Zorg eerst voor een vlakke ondergrond. Is de ondergrond niet vlak of bestaat die uit tegels, vlak hem dan eerst uit met Ardex R1C. Dat kun je ook gewoon bij ons bestellen.

Vervolgens ga je aan de slag met de primer en je kant-en-klare Beton Ciré. Hieronder leggen we de vier gemakkelijke stappen uit. Voor het aanbrengen heb je een RVS spackmes of spaan nodig. Als de Beton Ciré droog is, dan werk je het af met de Betonlook Stuc Coating.

Duizelt het je al? We hebben ook complete sets voor 5 of 10 vierkante meter, waar alles in zit wat je nodig hebt. Alleen de Ardex R1C moet je moet even los bijbestellen als dat nodig is.


En nu: aan de slag met kant-en-klare Beton Ciré/Betonstuc!

In vier simpele stappen voorzie je je wanden, vloeren en aanrechtbladen van een moderne look. Hier komen ze:
Stap 1
Breng de Beton Ciré Primer aan met een schuim- of vrachtroller.

Stap 2
Breng met een rvs spackmes of spaan de eerste laag Beton Ciré gelijkmatig aan in een dikte van 1 á 2 mm.

Stap 3
Is de eerste laag droog? Schuur deze laag op met een excentrisch roterende schuurmachine met korrel 80 of 100. Maak het oppervlak daarna stofvrij met een droge doek of handstoffer.

Stap 4
Nu wordt het leuk, want de tweede laag is bepalend voor de structuur en de uitstraling. Breng met hetzelfde rvs spackmes of spaan de tweede laag aan. Probeer ook bij deze laag dezelfde dikte aan te houden.

Stap 5
Na 24 uur is de tweede laag droog. Schuur deze laag op met een excentrisch roterende schuurmachine met korrel 80 of 100. Maak het oppervlak daarna stofvrij met een droge doek of handstoffer en werk het af met onze Beton Ciré Coating. Zo nodig breng je na het drogen nog een tweede laag aan. En nu komt het moeilijkste: wachten… Na 5 dagen is het geheel droog.

En nu?

Hoe is het geworden? Onze volgers en wij genieten graag met je mee op social media. Dus tag ons, dan liken of delen we jouw creatie op Instagram en Facebook. En als je daar toch bent: je vindt er ook hele handige tips en instructies.