Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op werkdagen vóór 12.00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 9 / 10
(1413)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp

Kalkverf aanbrengen


Wanneer je zoekt op kalkverf aanbrengen ben je bij Betonlook.nl aan het juiste adres. Zo beschikt Betonlook.nl over hét assortiment met daarin onder andere kalkverf. Doordat je het aanbrengen van kalkverf kan doen met verschillende technieken kun je veel stijlen bereiken.

Bovendien geeft kalkverf een rustgevende sfeer aan de ruimte. Door middel van subtiele kleurvariaties creëer je een rustig geheel.

Ben je benieuwd geworden naar alle gereedschappen voor het aanbrengen van kalkverf, de verf of de kleurvariaties? Neem dan een kijkje in ons assortiment.


Hero 2
Alle kleuren mogelijk Gratis professioneel advies Gratis instructievideo's
FAQ Julia 2

Over Betonlook.nl

Betonlook.nl is een uitgebreide webshop voor al jouw betonlook producten. Niet alleen kan je bij Betonlook.nl verschillende muurproducten verkrijgen. Maar ook bieden wij verschillende gereedschappen aan. Zo kan je door middel van deze gereedschappen alle verkrijgbare muurproducten op een professionele manier verwerken. Daarmee zal je een echte beton look gaan creëren in iedere gewenste ruimte. Wanneer je graag advies wil ontvangen over één van onze producten dan kan je daarvoor het beste contact opnemen met één van onze medewerkers.
Bekijk het assortiment

Jouw adres voor betonlook


Voor een uitgebreid en speciaal ontwikkeld assortiment moet je bij Betonlook.nl zijn. Zo bestaat het assortiment uit ecologische producten. Met de verschillende afwerkingen van Betonlook.nl geef je een authentieke uitstraling aan je interieur & exterieur. Bijvoorbeeld wanneer je op zoek bent naar een Beton Cire badkamer, vloer of keuken. Of toch een mooi kalkverf voor in je woonkamer? Daarvoor ben je bij Betonlook.nl ben je aan het juiste adres!

Lukt het niet om een kleurkeuze te maken via de webshop? Geen probleem! Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Bepaal samen met onze interieur specialisten jouw gewenste product en kleur.

Verrassende kleuren

Metallic verf Bronze
Buitenverf Elbert 1
Betonlook verf | Blv 602 Poisson
Beton Ciré | 02 Zilvergrijs
Kalkverf | Klv 560 Mist