Gratis verzending vanaf €75,00 in NL, BE & DE Wij verzenden CO2 neutraal Op werkdagen vóór 12.00 besteld is dezelfde dag verzonden
Uitstekend
  • 9 / 10
(1413)
Webwinkel keurmerk
Kleurstalen keuzehulp
  1. Home
  2. Alles over Betonlook verf
  3. (NEW) Betonlook muurverf

Betonlook muurverf

Op zoek naar betonlook muurverf voor een natuurlijke uitstraling in huis? Betonlook.nl is dé plek waar je moet zijn. Ontdek ons uitgebreide assortiment betonlook muurverf in meer dan 70 verschillende kleuren.


Assortiment

Oeps...

We konden geen producten vinden hier...

Betonlook muurverf online bestellen: betonlook.nl

Op zoek naar betonlook muurverf voor een natuurlijke uitstraling in huis? Betonlook.nl is dé plek waar je moet zijn. Ontdek ons uitgebreide assortiment betonlook muurverf in meer dan 70 verschillende kleuren. Onze betonlook muurverf is duurzaam en veilig voor mens en milieu. Onze betonlook muurverf is direct klaar voor gebruik, zonder dat je water of pigment hoeft toe te voegen. We hebben dit al voor je gedaan. De verf kan op verschillende ondergronden worden aangebracht, maar komt het beste tot zijn recht op de muur. Als je de verf op een absorberende ondergrond wilt aanbrengen, zoals hout, behang of gestucte wanden, raden we aan om eerst de EcoPrimer te gebruiken voor een optimale hechting en eindresultaat.

Voor een prachtig effect bij het aanbrengen van betonlook muurverf, kun je het beste een grote blokkwast gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om halve maantjes of kruisjes te maken. Als je het liever wat subtieler wilt, maak dan lange vegen met de kwast voor een minder druk effect op de wand.

Met 1 liter betonlook muurverf kun je ongeveer 4-5m² in twee lagen verven. Voor een oppervlakte van 10m² heb je dus ongeveer 2 tot 3 liter nodig. Houd er rekening mee dat deze berekening gebaseerd is op een gladde ondergrond. Onze betonlook muurverf is met name geschikt voor muren. Wil je een tafel verven, dan raden we onze Krijtverf aan. Deze kan worden afgewerkt met een 2-componentencoating voor intensief gebruik. Voor een echt betonlook effect op tafels of kastdeuren kun je onze Beton Ciré overwegen.

Hoeveel betonlook muurverf moet ik bestellen?

Bij betonlook.nl kun je eenvoudig en snel je gewenste betonlook muurverf online bestellen. Onze verf is van hoogwaardige kwaliteit en wordt speciaal voor jou op kleur gemaakt. Let op: vanwege deze maatwerkproductie kunnen we geen retouren accepteren, dus zorg ervoor dat je de juiste kleur kiest of bestel gemakkelijk een staal of tester. 

Twijfel je over de kleur? Geen probleem! We bieden verschillende opties om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Je kunt bijvoorbeeld handgeschilderde stalen bestellen om een goed beeld te krijgen van de kleur en het effect. Daarnaast hebben we een waaier en testers beschikbaar om de keuze makkelijker te maken.

CO2-neutrale betonlook muurverf

Onze betonlook muurverf bestaat bijna volledig uit natuurlijke ingrediënten, waardoor het ecologisch verantwoord en gebruiksvriendelijk is. Het is volledig CO2-neutraal en vriendelijker voor het milieu dan verf op basis van chemische stoffen.

Bovendien is onze betonlook muurverf dampdoorlatend, wat betekent dat het condens kan opnemen. Hierdoor voorkom je vochtproblemen en schimmel. 

Bestel nu eenvoudig online jouw gewenste betonlook muurverf bij betonlook.nl. Met ons uitgebreide assortiment van meer dan 80 verschillende kleuren vind je gegarandeerd de perfecte kleur voor jouw interieur. Onze betonlook muurverf is van hoogwaardige kwaliteit en wordt speciaal voor jou op kleur gemaakt. Bovendien bieden we verschillende opties aan om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze, zoals handgeschilderde stalen, een waaier en testers. Met onze betonlook muurverf creëer je eenvoudig een warme en industriële uitstraling in huis, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een gezond leefklimaat. Bestel nu en geniet binnenkort van een prachtige betonlook op jouw muren!